Un braconier a încercat să omoare un poliţist care îl urmărea în pădure

Un braconier din Sălaj a tras cu arma asupra polițistului care îl urmărea în pădure. Din fericire, nu a nimerit. Agresorul a fost prins a doua zi, iar procurorii au cerut luni arestarea preventivă, pentru ultraj, tentativă de omor, uz de armă fără drept şi braconaj.

02 dec. 2019, 14:27
Un braconier a încercat să omoare un poliţist care îl urmărea în pădure

Polițiștii au fost sesizați sâmbătă despre un caz braconaj la marginea unei păduri din zona Moigrad-Mirșid, judeţul Sălaj. Oamenii legii au mers în zona indicată, unde au găsit o mașină parcată. După câteva ore de așteptare au apărut doi bărbați cu puști de vânătoare, potrivit lui Bogdan Chiș, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, citat de ZiaruldeSălaj.

Cei doi braconieri au luat-o la fugă în momentul în care oamenii legii i-au somat să se oprească. Unul dintre braconieri a fost prins rapid, iar celălalt a fugit prin pădure amenintându-l pe polițist că îl omoara dacă nu se oprește din urmărire. În momentul când politiștul s-a apropiat la 20 de metri de braconier, acesta a tras un foc de armă spre polițist, fără a-l nimeri. 

Fugarul a fost prins a doua zi și reținut. Este vorba despre un bărbat de 55 de ani, care azi va fi prezentat înstanței cu propunere de arestare preventivă.