Un braşovean a găsit o geantă plină cu bani şi a dus-o la poliţie

O femeie care îşi plimba câinele prin parc a pierdut o geantă plină cu bani. Femeia a avut mare noroc cu un alt braşovean, Constantin Vasile care a găsit borseta şi a dus-o la poliţie.

16 iul. 2014, 12:04
Un braşovean a găsit o geantă plină cu bani şi a dus-o la poliţie

Imediat după ce a pierdut banii femeia s-a dus şi a reclamat totul la poliţie. Câteva ore mai târziu la secţie s-a prezentat şi Constantin Vasile care a returnat borseta pe care o găsise în parc.

„Am făcut un proces verbal de predare primire cu domnul agent şi pe urmă mi-au dat doi agenţi care au venit şi au făcut o reconstituire la locul unde au fost găsiţi banii şi cam atât. Ne-am simţit uşuraţi că i-am predat că eram aşa nu poţi să-ţi însuşeşti ceva ce nu îţi aparţine şi mai ales că este vorba de bani şi suma nu e chiar mică”, a declarat Constantin Vasile, potrivit adevarul.ro.

Braşoveanul a primit pentru gestul său o plachetă din partea Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

„Domnule Vasile îmi face o deosebită plăcere să vă felicit în numele Poliţiei Braşov, aţi dat dovadă de spirit civic şi ne face plăcere să vă înmânăm acestă plachetă din partea poliţiei braşovene”, a spus Liviu Naghi, purtător de cuvânt la Poliţia Braşov.

CITEŞTE ŞI Angajata unui supermarket a restituit o geantă plină cu bani, găsită într-un cărucior