Un britanic a prins cel mai MARE PEŞTE de APĂ DULCE din ţară după ce a aşteptat ZECE ANI să aibă această şansă

Un poliţist din Marea Britanie a reuşit să prindă cel mai mare peşte de apă dulce din ţară, în doar zece minute, după ce s-a înscris pe o listă de aşteptare pentru a pescui pe balta respectivă acum un deceniu.

23 oct. 2013, 16:37

Matt Bryant, un ofiţer de poliţie din Marea Britanie, a prins un crap de 28.9 kilograme în doar câteva minute, cunoscut de localnici sub numele de „Papagalul”. Potrivit Daily Mail, bărbatul s-a înscris pe o listă de aşteptare în urmă cu zece ani ani pentru a putea pescui pe lacul Wasing Estate din Berkshire. 

Citeşte şi S-a dus la pescuit după ce a avut un VIS BIZAR, dar nu se aştepta să PRINDĂ un asemenea peşte FOTO

Peştele a mai fost prins în trecut şi de alţi pescari, dar atunci avea doar 15 kilograme. Spre deosebire de alţi crapi din balta respectivă, acesta are un semn distinctiv, având gura foarte mică, asemeni unui papagal.

Citeşte şi Cel mai mare MONSTRU MARIN prins vreodată în Marea Britanie. Animalul a târât pescarul în larg şapte km VIDEO

Când m-am trecut pe listă, acum mulţi ani Papagalul avea doar 15 kilograme. L-au prins şi alţi pescari în trecut, dar nu era aşa de mare ca acum. L-am prins în jurul orei 1.30 dimineaţa. Ştiam că este un peşte mare, dar mi-a luat doar zece minute să aduc la mal. Ulterior am realizat că este vorba de cel mai mare peşte de apă dulce din ţară, după ce l-am cântărit„, a explicat pescarul.