Un bucătar cunoscut din Focșani, în stare gravă după ce a sărit în apă. Se afla în vacanță cu familia

Un bucătar cunoscut din Focșani este în stare gravă după ce a sărit în apă. Bărbatul este acum internat la secţia de terapie intensivă a unui spital din Albania, acolo unde se afla în vacanță cu familia, cu traumatism la nivelul coloanei cervicale.

20 aug. 2022, 16:48
Un bucătar cunoscut din Focșani, în stare gravă după ce a sărit în apă. Se afla în vacanță cu familia
Un bucătar cunoscut din Focșani, în stare gravă

Un bucătar cunoscut din Focșani, în stare gravă după ce a sărit în apă. Cătălin Mocanu este un chef extrem de apreciat chiar la nivel național, nu doar local. Acesta se află zilele acestea în vacanță în Albania, împreună cu iubita lui, și a sărit în apă să se răcorească, scrie Adevarul.ro.

Un bucătar cunoscut din Focșani, în stare gravă

Apa însă era foarte mică în zona respectivă, astfel că a suferit o lovitură puternică la coloana cervicală, fiind nevoie de transportul de urgență la spital în Albania, unde a fost internat la Terapie Intensivă.

Citește și Preţuri litoralul românesc 2022. Cât costă o porţie de muşchi file de porc cu legume în Jupiter

Iubita lui spune că este o tragedie ce s-a întâmplat, dar speră că într-un final Cătălin va reuși să-și reia viața normală.

„Cătălin se află încă în spital în Albania. Are nevoie de transport aerian medical pentru a fi adus în țară. Ajuns acasă, vor urma tratament și multe proceduri de recuperare! 

Cătălin este hotărât să obțină ceea ce care să dorește: o viață normală alături și împreună cu cei il iubesc. Și sunt mulți care il iubesc!

Cătălin dintotdeauna a lucrat din greu și bucuria lui cea mai mare este lucrul bine făcut. Urmează o perioadă grea pentru noi. M-am înarmat cu multă răbdare.

Mă întreb cum oare reușesc să mă adun să scriu toate astea… Cătălin îmi dă putere să lupt pentru el și pentru copilul pe care îl așteptăm”, a scris Alina, iubita lui Cătălin, pe pagina de Facebook.