Un bucureştean a privit neputincios pe fereastră cum un NECUNOSCUT i-a incendiat MAŞINA VIDEO

Un autoturism din Sectorul 5 al Capitalei a fost incendiat, iar proprietarul a privit neputincios cum un necunoscut a dat foc vehiculului. Pe bancheta din spate a maşinii, pompierii au găsit o sticlă cu combustibil. Anchetatori au stabilit ca incendiul a fost provocat, potrivit România TV.

27 mart. 2013, 09:04
Un bucureştean a privit neputincios pe fereastră cum un NECUNOSCUT i-a incendiat MAŞINA VIDEO

O maşină a fost incendiată chiar sub ochii proprietarului. Un autoturism s-a facut scrum în Capitală, puţin după miezul nopţii. Proprietarul autoturismului a văzut pe geam cum un necunoscut i-a incendiat maşina şi apoi a fugit. Vehiculul nu era asigurat. Incendiul a avut loc în Sectorul 5 al Capitalei.

Citeşte şi Un Mercedes a luat foc pe o stradă din centrul Clujului VIDEO

„Am auzit alarma maşinii că s-a pornit. Am văzut pe cineva că umblă la maşina, la uşa din spate. Am deschis geamul şi am întrebat ce se întâmplă, în momentul în care am văzut că aruncă ceva în maşină. A am văzut cum ies flăcările pe geamurile din spate. A fost ori o distracţie dubioasă din dorinţa de a face rău ori o confuzie”, a declarat Eugen Popovici, proprietarul maşinii incendiate.

Citeşte şi Maşină în flăcări la Constanţa. Proprietara spune că focul a fost pus intenţionat VIDEO

Din fericire, pompierii au stins în scurt timp focul. De asemenea, ei au găsit pe bancheta din spate a maşinii o sticlă cu combustibil, iar poliţiştii au stabilit că incendiul s-a produs în urma unei acţiunii intenţioante. Pentru că nu avea asigurare CASCO, proprietarul nu va fi despăgubit.

Citeşte şi ŞTIREA TA: Maşină în flăcări în apropierea staţiei de metrou Grozăveşti, lângă Podul Basarab FOTO

„Am fost solicitaţi să intervenim pentru stingerea unui autoturism pe Şoseaua Alexandriei. Am intervenit cu două mobile cu apă şi spumă, un mobil de descarecerare şi o ambulanţă. Ajunşi la faţa locului, am găsit un autoturism incendiat, o Skoda Octavia”, a declarat Olteanu Ştefan, locotenent ISU Bucureşti, pentru România TV.

Citeşte şi O maşină a explodat pe circuit, la 440 km/oră, dar a trecut prima linia de sosire VIDEO