Un cadavru a stat 11 zile într-o maşină. Poliţiştii au lipit opt amenzi pe parbriz

Cadavrul unei femei a stat timp de 11 zile pe locul şoferului, într-o maşină, timp în care poliţiştii au lipit opt tichete pentru parcare ilegală de parbriz, fără să observe ceva neobişnuit.

24 feb. 2014, 13:10
Un cadavru a stat 11 zile într-o maşină. Poliţiştii au lipit opt amenzi pe parbriz

Americanca Nadia Malik, de 22 de ani, a murit pe scaunul şoferului, în propria maşină, parcată lângă o staţie de tren din oraşul Philadelphia.

Primul tichet de amendă pentru parcare ilegală i-a fost lipit de prabriz maşinii pe 10 februarie. De atunci, poliţiştii au mai lipit alte şapte tichete de amendă pe parbriz, fără să vadă cadavrul.

De asemenea, mai mulţi cetăţeni care au trecut prin zonă au reclamat faptul că automobilul era parcat ilegal, blocând circulaţia, fără să vadă însă cadavrul din interior.

Maşina a fost ridicată pe o platformă pe 14 februarie şi dusă într-un depozit, după ce operatorii plugurilor de zăpadă s-au plâns că nu-şi pot face datoria din cauza automobilului parcat ilegal.

Cadavrul a fost descoperit abia pe 21 februarie. Aparent, parbrizul era prea murdar şi fusese acoperit şi cu zăpadă, astfel încât corpul femeii nu era vizibil.

Autopsia a arătat că trupul femeii nu avea urme de violenţă. Medicii legişti vor efectua acum şi un test toxicologic, pentru a stabili cauza morţii.

Citeşte mai mult pe jurnalul.ro