Un cadavru, descoperit sub un pod în Braşov. Un bărbat a fost reţinut în acest caz

Un cadavru a fost descoperit sub un pod în Braşov. În acest caz, procurorii au dispus reţinerea unui bărbat, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

20 dec. 2016, 09:55
Un cadavru, descoperit sub un pod în Braşov. Un bărbat a fost reţinut în acest caz

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov au dispus, la data de 19 decembrie, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Chiriță Răzvan-Mihai, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. La data de 19 decembrie, inculpatul, aflat în stare de reţinere, a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Brașov, scrie brasovultau.ro.

Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat faptul că, în noaptea de 18 spre 19 decembrie, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul, care locuia împreună cu victima într-un adăpost improvizat, din municipiul Brașov, i-a aplicat acesteia mai multe lovituri în zona capului, cu un picior de masă şi cu pumnii, ceea ce a determinat decesul victimei. Cauza morții a fost cea de insuficienţă cardio – respiratorie acută în evoluţia unei intoxicaţii etilice avansate şi a hemoragiei externe abundente consecutive unor plăgi contuze epicraniene.

Bărbatul bătut a fost găsit de un brașovean care a apelat numărul de urgență 112, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru victimă. Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare. Actele de urmărire penală în prezenta cauză s-au efectuat cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Braşov – Serviciul de Investigații Criminale.

Citeşte şi Crimă înfiorătoare în Olt. O tânără a fost ucisă şi aruncată în pădure


loading...