Un cadou din care lipseşte sticla de şampanie este un cadou incomplet – de ce să oferi o astfel de băutură?

În trecut, anumite băuturi alcoolice erau asociate cu evenimente deosebite, în care se sărbătorea un moment special.

20 oct. 2022, 23:08
Un cadou din care lipseşte sticla de şampanie este un cadou incomplet – de ce să oferi o astfel de băutură?

Fie că era vorba despre Noul An, o aniversare, o promovare la locul de muncă, fie despre obținerea unei note mari la examen, oamenii marcau aceste contexte prin ciocnirea unui pahar de şampanie. Acest lucru se întâmplă și în prezent, însă acum spumantele sunt consumate și în viața de zi cu zi, pentru că ar fi păcat să te delectezi cu o asemenea savoare doar la anumite ocazii.

Chiar dacă fiecare persoană poate decide contexul în care consumă această băutură, un lucru este sigur – atunci când faci un cadou unui om special, nu trebuie să lipsească din conținutul acestuia o sticlă de sampanie.

Indiferent de darul principal pe care îl dăruiești, asigură-te că adaugi și o astfel de băutură, care să arate cât de important este pentru tine acest eveniment. Cu siguranță nimeni nu se așteaptă să primească un cadou perfect, însă cu ajutorul unui spumant, în mod sigur vei reuși să ajungi la sufletul oricărei persoane.

Dacă gestul este făcut din inimă și se poate citi pe chipul tău bucuria pe care o porți pentru omul care a mai “urcat” o treaptă pe scara vieții, acesta va aprecia cu toată ființa sa cadoul pe care i l-ai oferit.

Să ciocnești un pahar de șampanie cu o persoană importantă din viața ta, să o feliciți pentru tot ce a realizat până în momentul respectiv și să îi urezi mult noroc în continuare, în timp ce îi oferi cu drag o mică atenție, poate însemna mai mult decât orice dar grandios.

Un cadou din care lipseşte sticla de şampanie este un cadou incomple

Cum alegi cea mai potrivită băutură cu bule?

Atunci când trebuie să iei o astfel de decizie, este nevoie să te depărtezi, pe cât posibil, de gusturile și de preferințele personale și să te orientezi spre cele ale sărbătoritului sau sărbătoritei. Este bine să ai în vedere personalitatea persoanei și gusturile pe care le are atunci când vine vorba despre băuturi alcoolice.

De exemplu, dacă este vorba despre un om mereu vesel, cu o energie pozitivă, genul de persoană care pune preț pe estetică și adoră extravaganța și lucrurile deosebite, o bună idee poate fi să îi oferi o sticlă de Laurent Perrier – Cuvee Rose Butterfly Jacket. După cum se poate observa chiar din nume, această sticlă este învelită într-o mantie cu model cu fluturi, în nuanțe de roz pal de zmeură, cu accente de somon crud.

Gustul acestei băuturi este unul bine structurat, echilibrat, proaspăt și fructat. Încă de la prima înghițitură, sărbătoritul se va delecta cu arome de căpșuni, coacăze roșii și mure.

În cazul în care vorbim despre o persoană sofisticată, care este caracterizată de lux și opulență, poți alege să oferi o șampanie premium, dacă îți permiți această achiziție. Armand de Brignac – Brut Gold Velvet Bag poate fi printre opțiunile tale, spre exemplu. Aspectul sticlei va cuceri pe oricine, încă de la prima interacțiune, prin nuanța sa de galben pai, cu reflexii aurii.

Gustul este unul complex, dar, în același timp, lejer și savuros, care lasă o senzație de “crocant”. Aroma sa deosebită este o combinație de grepfrut, lămâie, caise, piersici, mere și ananas.

Acestea sunt doar 2 dintre zecile de variante de șampanie din care poți alege. Indiferent de decizia pe care o iei, asigură-te că darul tău vine din suflet și cu siguranță vei impresiona persoana dragă!