Un canal de televiziune francez a difuzat imagini cu DETONAREA jihadistului Brahim Abdeslam VIDEO

Publicat: Luni, 25 Aprilie 2016 22:37 // Actualizat: Luni, 25 Aprilie 2016 22:42 // Sursa: romaniatv.net

Canalul de televiziune francez M6 a difuzat în "prime time" imagini de pe camerele de supraveghere ale localului "Comptoir Voltaire" - cafeneaua pariziană unde Brahim Abdeslam şi-a detonat centura cu explozibili în data de 13 noiembrie 2015.

La emisiunea de duminică seară, la ora 20:55, canalul M6 a difuzat emisiunea "Zonă interzisă"momentul în  care unul dintre fraţii jihadişti Abdeslam, Brahim, şi-a detonat centura cu explozibili în cafeneaua pariziană.

Emisiunea lui Wendy Boucherd s-a vrut a fi o recapitulare a acelor momente din 13 noiembrie, când Parisul a cunoscut unele dintre cele mai sângeroase atentate comise de către jihadişti într-o capitală europeană.

Postul de televiziune a difufat înregistrarea camerelor de supraveghere din cafeneaua unde a avut loc atacul, aşa cum au fost înregistrate acestea.

Citeşte şi Atentate la Paris: Abdeslam, inculpat pentru TENTATIVĂ de OMOR

Secvenţele au provocat comentarii diverse pe reţelele sociale şi majoritatea telespectatorilor s-a declarat indignată de aceste rememorarea în acest fel ale uneia dintre cele mai şocante tragedii din Franţa de astăzi.

În imaginile înregistrate se vede cum teroristul intră discret în cafenea şi ajunge până în mijlocul localului, unde ăşi autodenonează centura cu explozibili cu care se echipase pentru a comite atentatul sinucigaş. Ca printr-un miracol, cu excepţia jihadistului, nicio persoană nu a fost ucisă.

Înregistrarea video a fost descărcată de Jean-Marc Morandini pe contul Dailymotion, de pe site-ul li de informaţii. Vezi imaginile aici.loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
25 apr 22:58
... Canalul de televiziune francez M6 a difuzat în „prime time” imagini de pe...
25 apr 22:47
...Voltaire" – cafeneaua pariziană unde Brahim Abdeslam şi-a detonat centura cu explozibili în data de 13 Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
1
EUR
4.8722
RON
25 Sep
noapte 17 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H