Un cântăreţ a slăbit peste 30kg hrănindu-se precum oamenii peşterilor FOTO

Un cântăreţ de operă grăsun a slăbit 31 de kilograme şi se antrenează pentru a putea lua parte la o cursă de ciclism, după ce a adoptat dieta "omului peşterilor".

26 mart. 2013, 18:04
Un cântăreţ a slăbit peste 30kg hrănindu-se precum oamenii peşterilor FOTO

David Webb s-a apucat şi de Cross Fit, un nou fenomen fitness care implică exerciţii fizice intense, constante şi variate şi a reuşit să ajungă de la 120 de kilograme la 89 de kilograme şi a pierdut 40% din grăsimea corporală, pe care a transformat-o în muşchi.

David face parte din grupul Amore şi are concerte în întreaga lume. Tânărul de 29 de ani, care a învăţat la Royal College of Music, spuncă deşi a fost întotdeauna gras, era foarte activ când era copil. David, care a jucat rugby şi fotbal în adolescenţă, spune că a început să mănânce mai mult atunci când părinţii săi au divorţat.

După ce a început să studieze la Royal College of Music, David şi-a dat seama că trebuie să slăbească pentru a avea o carieră de succes în lumea operei mondiale. Aşa că a adoptat dieta paleolitică, denumită şi dieta „omului peşterilor”, bazată pe alimentele consumate de vânătorii sau de culegătorii antici. El a renunţat la alimentele grase şi pline de zahăr în favoarea celor neprocesate, cu o mulţime de proteine.

Astfel, el mănâncă de dimineaţă ouă, macrou afumat şi spanac, pui şi broccoli la prânz şi „lasagna paleo”, fără paste, la cină. El s-a apucat şi de Cross Fit şi a reuşit să slăbească 31 de kilograme.

David, înainte şi după ce a slăbit