Dezvăluiri de senzaţie! Un cântăreţ celebru de la noi este strănepotul lui Arsenie Boca

Publicat: Sâmbătă, 19 Martie 2016 12:08 // Actualizat: Sâmbătă, 19 Martie 2016 12:08 // Sursa: romaniatv.net

Strănepotul lui Arsenie Boca a fost pentru prima dată într-un studio de televizuiune si a făcut dezvăluiri despre neamul din care se trage. Este vorba despre Pera Bulz, artistul care cântă la taragot.

Invitat într-o emisiune tv, Pera Bulz  a vorbit despre originile sale:

 "Mama mea înainte să moară mi-a spus că noi ne tragem dintr-o mare familie de preoţi. Nu pricepeam ce voia să spună.", a declarat acesta.

Arsenie Boca a fost un părinte ieromonah, teolog şi artist plastic (muralist) ortodox român, a fost stareţ la Mănăstirea Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus şi apoi la Mănăstirea Prislop, unde datorită personalităţii sale veneau mii şi mii de credincioşi, fapt pentru care a fost hărţuit de Securitate. A fost unul din martirii gulagului comunist, închis la Securitatea din Braşov, dus la Canal, închis la Jilava, Bucureşti, Timişoara şi la Oradea. A pictat biserica din Drăgănescu (la 25 Km de Bucureşti). Icoana Maicii Domnului cu Pruncul, din altarul Bisericii Sfântul Elefterie din Bucureşti, a fost pictată de către părintele Arsenie Boca.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Arsenie Boca Pera Bulz stranepot arsenie boca taragot
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
19 mar 13:34
19 mar 12:34
...Mar 19, 2016Dezvăluiri de senzaţie! Un cântăreţ celebru de la noi este strănepotul lui Arsenie Bocasâm, Mar 19, 2016...
19 mar 12:29
... Strănepotul lui Arsenie Boca a fost pentru prima dată într-un studio de televizuiune si a...
1
EUR
4.7798
RON
28 Jan
noapte -4 °
zi 1 °
Ultimele joburi adaugate
24 H