Un cântăreţ celebru de la noi, înşelat de iubită în timp ce el este în turneu. Amantul a fotografiat-o goală FOTO

Nicolae Guță pare să își dorească din tot sufletul să se împace cu blondina Cristina, motiv pentru care este în stare să renunțe la vestita sa atenție când vine vorba de bani și să cheltuiască sume uriașe pentru a fi reprimit în patul siliconatei.

30 sept. 2016, 08:23

Despărțirea dintre Nicolae Guță și Cristina pare să fie una care scoate la iveală tot felul de povești, care mai de care mai interesante, scrie spynews.ro. Iar acum, pare-se, Nicolae Guță încearcă din răsputeri să se împace cu ea, dar nu știe un lucru esențial.

Citeşte şi Dezvăluiri incredibile despre Nicolae Guţă. De ce a ajuns la urgenţe după prima noapte de amor cu Beyonce de România

Mai exact, este vorba de faptul că, în perioada în care el era plecat în străinătate, la diverse cântări la care a fost invitat, iar Criustina era în București, blondina avea întâlniri care mai de care mai suspecte cu bărbatul care, de-a lungul ultimelor luni, a mai avut parte de atingerile ei tandre.

Mai exact, după ce a fost într-un scandal monstru din cauza unui manelist mai puțin cunoscut, Leonard de la Periș, și a anunțat că a renunțat la el pentru a se împăca cu Guță, Cristina nu a putut sta departe de el., Și, evident, acum câteva zile, în mare secret, cei doi s-au reîntâlnit, spun sursele noastre, într-un hotel obscur. Iar acolo au petrecut doar câteva ore, sufieciente pentru a se bucura, din nou, unul de prezența celuilalt și, evident, pentru ca blondina să își trateze depresia despărțirii de mai celebrul Guță.

Citeşte şi Anunţul făcut de Nicolae Guţă despre fiul său: „Da, e adevărat”

Iar din imaginile care au intrat în posesia se poate observa că cei doi, extrem de fericiți, păreau să fi savurat din plin vizita făcută la hotelul cu pricina. Ba mai mult chiar, la un moment dat, se poate observa că, în timp ce, probabil, Leonard se odihnea în pat, o femeie cu un tatuaj identic ca și al Cristinei, se perinda prin fața lui, în costumul Evei.