Un cântăreț iubit de toată țara a fost găsit mort în propria casă. Avea doar 46 de ani

Cântărețul de country Daryle Singletary a murit la vârsta de 46 de ani. Artistul a fost găsit fără viață, luni dimineață, în locuința sa din Nashville.

20 iun. 2022, 16:10
Un cântăreț iubit de toată țara a fost găsit mort în propria casă. Avea doar 46 de ani
Cântărețul de country Daryle Singletary a murit la vârsta de 46 de ani

Un cântăreț iubit de toată țara a fost găsit mort în propria casă. Cauza morții nu a fost făcută publică, dar este în curs o anchetă pentru a stabili ce s-a întîmplat cu renumitul cântăreţ de country.

Doliu în televiziune! O îndrăgită vedeta s-a stins din viaţă

Născut în Cairo, un oraş din statul american Georgia, Daryle Singletary a fost cel mai bine cunoscut pentru piesele sale „I Let Her Lie” și „Amen Kind of Love”, ambele ajungând pe locul 2 în topurile Hot Country Songs. În 1990, s-a mutat la Nashville și a performat în circuitul local al cluburilor de noapte înainte de a semna cu Evergreen Records, în 1992. Și-a lansat albumul de debut în 1995. Artistul a lansat șapte albume, cel mai recent fiind „There’s Still a Little Country Left” din 2015. Mai multe personalităţi din comunitatea muzicii country i-au adus un omagiu lui Daryle  Singletary pe rețelele de socializare, inclusiv Charlie Daniels și Travis Tritt.

Doliu la Hollywood! A murit o legendă a filmului, l-ai admirat în Boogie Nights, Modern Family şi Seinfeld

Decesul artistului vine ca o lovitură teribilă pentru fani, mai ales pentru cei care s-au bucurat de spectacolele live ale muzicianului vineri și sâmbătă. Cântăreţul era programat să apară joi, într-un concert live, în Hickory, Carolina de Nord. Acesta a lăsat în urma sa o soţie, Holly, doi fii, Jonah Michale și Mercer Ellis, şi două fiice, Nora Carolina și Charlotte Rose.