Un caporal, reţinut pentru trafic de droguri

Un militar român a fost reţinut pentru trafic de droguri. Procurorii DIICOT spun că timp de doi ani bărbatul a cultivat și comercializat canabis pe care mai apoi l-a oferit multor consumatori de pe raza oraşului Sulina, informează România TV.

19 apr. 2016, 14:37
Un caporal, reţinut pentru trafic de droguri

Bărbatul, un caporal din cadrul Unităţii de Radiolocaţii din Sulina, a fost reţinut de procurorii DIICOT după ce aceştia i-au percheziţionat locuinţa. Acolo poliţiştii, dar şi procurorii au găsit o întreagă cultură de canabis.

Oamenii legii au confiscat nu mai puţin de 2 kilograme de canabis, dar şi ventilatoare şi alte instrumente necesare pentru săvârşirea acestei infracţiuni.

Bărbatul se ocupa de acest lucru încă de acum 2 ani. El cultiva aceste plante pe care mai apoi le vindea consumatorilor de pe raza localităţii Sulina.

El este cercetat pentru infracţiuni de trafic de droguri de risc, dar şi de comercializarea acestor produse despre care ştia că au efecte psiho-active. El va fi prezentat în perioada următoare în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Citeşte şi Un cărăuş de droguri român, arestat la Torino