Un carusel plin de copii s-a rupt în aer şi s-a prăbuşit VIDEO

Un carusel gigantic cu pendul din Turcia s-a rupt în aer și s-a prăbușit la pământ. Mai mulți copii au fost răniți deoarece erau prinși în scaunele lor.

13 iun. 2022, 22:11
Un carusel plin de copii s-a rupt în aer şi s-a prăbuşit VIDEO

Acesta este momentul îngrozitor în care un carusel de bâlci s-a rupt și s-a prăbușit într-un parc de distracții din Turcia, blocând copiii răniți în scaunele lor, conform Daily Mail, citat de stiridiaspora.ro

Copiii nevinovați au fost văzuți zâmbind și ținându-se de barele de metal în timp ce atracția din parcul Ataturk din Antalya, în sud-vestul Turciei, a început să se desfășoare într-o zi însorită din acest weekend.

O locomotivă s-a ciocnit cu un tren de pasageri, cel puţin 22 de victime
Dar, câteva minute mai târziu, o tragedie de neimaginat a avut loc. Imaginile de groază arată că, la doar câteva momente după ce a pornit, caruselul din parcul de distracții s-a rupt în două.

Copiii au fost auziți țipând de panică, iar părinții îngroziți și alți adulți s-au grăbit să încerce să își ajute copiii. A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a-i elibera pe cei răniți din legăturile stranse alea scaunelor lor.

Carusel rupt. Atenție! Videoclipul conține imagini cu un impact mare emoțional

Grav accident feroviar, lângă Viena. Un tren cu navetişti a deraiat, sunt morţi şi răniţi