Un caz controversat: O mamă a pierdut CUSTODIA unei fetiţe din cauza unui COVRIG

O femeie din America a trăit drama vieţii, după ce autorităţile i-au luat fetiţa la doar trei zile după naştere, deoarece tânăra a picat un test antidrog. Cu toate că nu consuma stupefiante, Elizabeth Mort a fost depistată pozitiv, după ce a consumat un covrig cu mac, fiind cunoscut faptul că aceste produse pot duce în eroare analizele.

03 iul. 2013, 14:02

 O tânără de 21 de ani din America a fost implicată într-un caz controversat, scăldat în lacrimi, după ce autorităţile i-au luat bebeluşul nou-născut la doar trei zile după naştere, din cauza faptului că a mâncat un covrig cu mac, potrivit The Sun.

Citeşte şi CAZ ULUITOR în Statele Unite. Un copil din SUA a fost găsit la 19 ani după ce a dispărut VIDEO

Astfel, Elizabeth Mort a consumat gustarea înainte să intre în travaliu. Când a ajuns la spital, doctorii o aşteptau cu un test antidrog. Din cauza macului, cunoscut ca baza producerii opiumului, tânăra a fost testată pozitiv, depăşind limita de 300 de nanograme din sânge.

Mai mult, în loc să o atenţioneze, oficialii au chemat serviciul de asistenţă socială, care a luat copilul născut de câteva zile. Pentru a crea un scandal complet, a fost chemată şi poliţia care a percheziţionat întreaga locuinţă. În cele din urmă, micuţa Isabella s-a întors acasă, după cinci zile, după ce autorităţile nu au putut să dovedească faptul că femeia consumase droguri.

Citeşte şi INCREDIBIL. Un copil de 5 ani, executat silit

Cu toate că a trăit o adevărată dramă pentru câteva zile, mama din New Castle, Pennsylvania, a dat spitalul în judecată, câştigând peste 100.000 de euro în anul 2010, atunci când a avut loc incidentul.

Sper ca ei să schimbe practicile pentru a nu se întâmpla acelaşi lucru şi altor familii sau să investigheze mai bine cazul înainte să ia copiii din casele oamenilor„, a spus femeia deranjată de întreaga poveste.