Un celebru bucătar român, apropiat al lui Gordon Ramsey, șterge pe jos cu noii jurați de la Chefi la Cuțite: „Niște habarniști, la fel ca și cei vechi!”

Loredan Gargalac i-a căsăpit din cuvinte pe noii jurați de la Chefi la cuțite, după ce a șters pe jos și cu Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

29 mart. 2024, 10:45
Un celebru bucătar român, apropiat al lui Gordon Ramsey, șterge pe jos cu noii jurați de la Chefi la Cuțite: „Niște habarniști, la fel ca și cei vechi!”
Un celebru bucătar a șters pe jos cu noii jurați de la Chefi la cuțite

Loredan Gargalac a lasant un nou atac către Chefi la cuțite. Celebrul bucătar, singurul Executive chef român din Marea Britanie, nu a avut milă față de noii jurați ai sezonului 13 al emisiunii culinare. Apropiatul lui Gordon Ramsey spune că doar unul dintre ei se poate nume „chef” cu adevărat.

Gargalac este stabilit la Londra și a obținut recompense și diverse distincții în domeniul culinar, precum premiul de excelență „AA1 Rosette Award”, câștigat de trei ori.

Citește și: O vedetă Chefi la Cuțite și-a găsit o altă pasiune! Ce afaceri face în Bali. ”Așa este mai simplu”

Acesta i-a pus la zid pe Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu după ce au părăsit emisiunea Chefi la cuțite.

„Sunt cunoscuți doar pentru că au apărut mai tot timpul la televizor, dar asta nu înseamnă că sunt și cei mai buni, că sunt profesioniști”, spunea Loredan Gargalac la acea vreme.

După părerea sa, emisiunea nu ar fi avut nimic de pierdut după plecare lor, ba chiar a avut de câștigat, iar despre noii jurați spune că ar trebui să fie cu mult peste rivalii lor, cel puțin din punct de vedere profesional.

Alexadru Sautner, Ștefan Popescu, Orlando Zaharia și Richard Abou Zaki, noii jurați de la Chefi la cuțite, nu au fost nici ei iertați de Loredan Gargalac. Acesta a recunoscut că a aruncat o privire la noul format al emisiunii și spune că trei dintre cei patru chefu, mai exact Sautner, Popescu și Zaharia, sunt doar niște amatori fără aptitudini de jurizare.

Citește și: Sorin Bontea a trecut la acțiune, în plin scandal cu Antena 1. Gestul făcut de fostul jurat de la Chefi la Cuțite

„Singurul care își merită locul în acea emisiune este Richard Abou Zaki, italianul Restul sunt niște habarniști, la fel ca și cei vechi!”, a declarat Loredan Garlgalac, pentru Bugetul.ro.

Abou Zaki și-a încpeut cariera în restaurantul La Gavroche, primul local cu 3 stele Michelin din Anglia, după care și-a deschis propria afacere în Italia, „Retroscena”, iar la opt luni de la inaugurare a primit o stea Michelin. Richard s-a născut în Piatra Neamț, dar a crescut în Italia. Înainte de a fi jurat, acesta a fost concurent la Chefi la cuțite.