Un celebru cântăreţ de muzică de petrecere şi-a transformat casa în fortăreaţă după ce hoţii i-au spart-o chiar de Revelion: „Mi-au furat până şi dinţii de aur ai bunicii”

Cântărețul de muzică de petrecere Mihai Priescu și-a luat măsuri de siguranţă după ce, în urmă cu un an, chiar în noaptea de Revelion, a fost călcat de hoţi. Artistul a rămas atunci fără jumătate de kilogram de aur, pe care nu l-a recuperat nici până în ziua de azi.

04 ian. 2022, 17:43
Un celebru cântăreţ de muzică de petrecere şi-a transformat casa în fortăreaţă după ce hoţii i-au spart-o chiar de Revelion: „Mi-au furat până şi dinţii de aur ai bunicii”

Mihai Priescu și-a transformat locuinţa într-o fortăreaţă şi spune că nu mai are motive să se teamă. Anul trecut, chiar în noaptea de Revelion, artistul a fost călcat de hoţi, care i-au furat tot aurul pe care l-au găsit, inclusiv dinţii de aur ai bunicii. Anul acesta, Mihai a petrecut liniștit noaptea dintre ani, alături de nașii lui Olguța Berbec și Remus Novac.

Am trecut cu bine revelionul acesta, am avut grijă să nu mai trec prin momente neplăcute cum s-a întâmplat în trecut. Am baricadat casa, am pus sistem de alarmă, camere, am făcut contract cu o firma de pază iar în curte am doi câini de rasă. Acum mă simt în siguranță, am proprietatea asigurată. N-am recuperat nimic din prejudiciu, a trecut destul timp, cel mai probabil aurul meu e topit”, a declarat Mihai Priescu pentru Star Popular.

Citeste si Scrisoarea primită de Aurel Pădureanu de la Cornelia Catanga în urmă cu 15 ani: „Am citit-o şi plâng în permanenţă. O port mereu cu mine”

Mihai Priescu a fost prădat de hoţi în timp ce se afla la un spectacol

Finul artistei Olguța Berbec a povestit, imediat după incident, că vila i-a fost spartă de hoți când el se afla la un spectacol. Potrivit artistului, tâlharii nu au furat bani, pentru că toți banii pe care-i avea îi investise, cu doar câteva luni înainte de jaf, într-un nou autoturism și în amenajarea mansardei.

Plecasem să cânt în noaptea de Revelion la Strehaia. Dimineața, când m-am întors pe la 9, am găsit în living canapeaua ridicată, tot ce era prin mobilă răvășit, scos tot afară… mi-am dat seama că au venit hoții. Am chemat poliția, au luat amprente, au făcut cercetări, m-au întrebat dacă bănuiesc pe cineva. Bănuiau că ar putea fi muncitorii care au lucrat la mine în casă, dar eu nu puteam să-i acuz pe oameni fără nicio dovadă.

Mi-au furat peste jumătate de kg de aur, câteva brățări de-ale mele, altele ale soției mele, un inel, un ghiul, vreo 5-6 bănuți Franz Ioseph și aur dentar, moștenire de la bunica. În atâtia ani de zile de muncă, strângi, îți iei un inel, un ghiul cum se purta pe vremuri. Nu le mai purtam, dar tot erau de valoare. Cum a fost 2020, an în care nu s-au făcut bani, erau bune de valorificat”, a povestit Mihai Priescu, imediat după jaf, pentru publicația Star Popular.

Citeste si O nouă tragedie în folclorul românesc chiar pe 1 ianuarie: „Aş vrea să dau placa de pe mormânt şi să-l scot de acolo”