Un celebru jurnalist a murit la doar 57 de ani! L-a călcat trenul când mergea pe bicicletă

Eric Boehlert, un cunsocut jurnalist american, a murit în orașul său natal, New Jersey, la vârsta de 57 de ani. Bărbatul mergea pe bicicletă lângă stația Watchung Avenue din Montclair, NJ, cânda fost lovit de un tren care se îndrepta spre Hoboken.

08 apr. 2022, 13:42
Un celebru jurnalist a murit la doar 57 de ani! L-a călcat trenul când mergea pe bicicletă
Eric Boehlert, un cunsocut jurnalist american, a murit

Un celebru jurnalist a murit! Familia celui dispărut a făcut anunțul printr-un comunicat de presă: „Eric a fost neînfricat și a strălucit prin dorința sa de a înlătura ipocrizia din mass-media. Cei șapte călători și mecanicii trenului nu au fost răniți. Poliția a deschis o anchetă cu privire la accident, scrie NYTimes.

Un celebru jurnalist a murit! L-a călcat trenul când mergea pe bicicletă

Soția sa,Tracy Breslin, și cei doi copii au precizat că jurnalistul a fost un apărator al democrației și al adevărului: „Prin aparițiile televizate, cărțile și rețelele sociale, Eric a fost un apărător al democrației, presei libere și reale”. Aceasta a declarat că nu avea detalii despre accidentul soțului ei, dar a spus că jurnalistul mergea adesea cu bicicleta noaptea în jurul Montclair, cu lumini și îmbrăcăminte de protecție.

Actriţa Estelle Harris a murit la 93 de ani. A interpretat rolul Estellei Costanza, în Seinfeld

Vestea tragediei a fost primită cu tristețe și de colegii jurnaliști ai acestuia, dar și de politicieni, care nu au ezitat să-și scrie durerea pe rețelele sociale. „Tocmai am primit vești zdrobitoare de la Tracy Breslin, soția lui Eric Boehlert”” a scris pe Twitter jurnalista de televiziune Soledad O’Brien. Hillary Clinton a postat, și ea, un mesaj: „Moartea lui Eric Boehlert este o veste teribilă! Sunt alături de familia și prietenii lui și îmi va lipsi munca sa, aceea de a lupta împotriva dezinformarii media. Ce pierdere!”.