Un celebru manelist român ŞI-A ÎNJUNGHIAT SOŢIA. Femeia se zbate între VIAŢĂ şi MOARTE

Dan Drăghici, unul dintre cei mai cunoscuţi manelişti, şi-a atacat soţia cu 11 lovituri de cuţit lăsând-o într-o baltă de sânge. Bărbatul a fost arestat în Marea Britanie pentru tentativă de omor, iar femeia este la spital în stare gravă.

04 mart. 2016, 08:23

Totul s-a petrecut în cursul zilei de marţi, când, într-un acces de furie, manelistul a lovit-o pe femeie cu un cuţit. I-a aplicat nu mai puţin de 11 lovituri lăsând-o la pământ. Ulterior, aceasta a fost transportată de urgenţă la spital, unde a fost operată de două ori, însă medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele ei de supravieţuire.

CITEŞTE ŞI SCANDAL ÎN LUMEA MANELELOR. Un lăutar celebru, familist convins, surprins când se sărută cu foc cu o brunetă FOTO

Dan Drăghici era stabilit în Marea Britanie cu familia sa şi, din câte se pare, era consumator de droguri.

CITEŞTE ŞI Trei eleve din Giurgiu au dansat PROVOCATOR pe MANELE în sala de clasă VIDEO

„Vestea că Dan Drăghici ar fi putut să comită o asemenea faptă m-a cutremurat şi mi-a tulburat liniştea. Îmi este greu să cred ce s-a întâmplat, pentru că îi ştiu felul, ce fel de om bun este, ce suflet mare are şi nu are curajul de a omorî nicio muscă. A fost ca un frate mai mare pentru mine sau ca un tată, în ciuda viciului pe care îl avea. Acesta era defectul lui, nimic mai mult”, a scris Leo de Vis, un alt manelist, prieten cu Dan Drăghici, pe Facebook.