Un celebru portar trece prin momente groaznice. I-a murit fiica la 29 de ani

Eugen Vodă, fostul portar al celor de la ASA Târgu Mureș și Universitatea Craiova, care s-a stabilit din anul 2000 în Insulele Feroe, și-a pierdut marți unica fiică, Ioana Victoria.

04 apr. 2019, 11:54
Un celebru portar trece prin momente groaznice. I-a murit fiica la 29 de ani

Tânăra avea doar 29 de ani și a fost răpusă de o formă rară de cancer, la umăr, a anunțat gsp.ro. Fata lucra în administrație, la primăria orașului Copenhaga. Ioana Victoria nu era căsătorită și nu avea copii. „Fata a resimțit la început niște dureri, care apoi s-au acutizat și, la un control amănunțit, a venit diagnosticul dur.

Citeşte şi Două persoane au murit într-un accident rutier produs la Târgu Mureş, fiind implicate o autoutilitară şi un autoturism

Asta se întâmpla prin toamna anului trecut”, au povestit apropiați ai lui Vodă. Eugen Vodă a jucat la ASA Târgu Mureș, în perioada 1983 – 1989 și 1998 – 1999, la Universitatea Craiova, în perioada 1992-1998. El a cucerit Cupa României în 1993. El a jucat în ultimii opt ani de carieră la formația feroeză Skala Ítróttarfelag. Eugen Vodă e antrenor cu portarii la formația de primă divizie AB Argir, antrenată de Sorin Anghel.