Un cerb a atacat violent familia care l-a crescut de mic. Bărbatul a fost ucis, femeia se zbate între viaţă şi moarte

În Australia, un om a fost ucis de un cerb care trăia de mai mulţi ani pe proprietatea sa. Tragedia s-a petrecut în timp ce bărbatul hrănea animalul.

17 apr. 2019, 10:25
Un cerb a atacat violent familia care l-a crescut de mic. Bărbatul a fost ucis, femeia se zbate între viaţă şi moarte

Soţia bărbatului a încercat să sară în ajutorul acestuia, dar ea a fost, la rândul ei, grav rănită. Chemate de urgenţă la faţa locului, forţele de ordine şi cadrele medicale i-au găsit pe ambii fără cunopştinţă, din cauza împunsăturilor cu coarnele. „Bărbatul era decedat deja, iar femeia a fost transportată pe calea aerului la un spital din Melbourne, iar starea ei rămâne critică„, a spus un purtător de cuvânt. Potrivit acestuia, fiul a fost cel care a salvat-o pe femeie, el lovind cerbul cu un lemn în cap.

Întâmplarea a avut loc într-o zonă rurală din statul Victoria, la Wangaratta, localitate situată la 200 km nord-est de Melbourne. Cerbul locuise pe acea proprietate timp de şase ani. Fiara a fost împușcată la fața locului, pentru a fi garantată siguranța personalului medical.

Cerbii au fost aduşi în Australia în secolul al XIX-lea şi se estimează că populaţia lor depăşeşte cifra de un milion în statul Victoria.