Un cercetător american care a vindecat cancerul a fost asasinat. A fost otrăvit, iar lucrările i-au dispărut

Industria farmaceutică realizează profituri de miliarde de dolari anual din medicamentele care au rolul de a stopa dezvoltarea cancerului. Mulţi dintre oamenii de ştiinţă încearcă să găsească un tratament miraculos care să vindece cancerul, dar niciodată, nimeni nu reuşeşte să descopere leacul minune de parcă această boală este predestinată de a exista veşnic pe Terra.

12 iun. 2015, 10:17
Un cercetător american care a vindecat cancerul a fost asasinat. A fost otrăvit, iar lucrările i-au dispărut

De-a lungul timpului au existat numeroşi specialişti care au susţinut că indiferent de descoperirile lor, industria farmaceutică nu va produce niciodată medicamentele care să vindece cancerul. Această afirmaţie pare una conspiraţionistă, dar anumite urme de adevăr există. Una dintre aceste urme îi aparţine briliantului om de ştiinţă american Raymond Rife.

Citeşte şi Supa anti-cancer celebră pe tot mapamondul. Reţeta este rapidă şi delicioasă

Rife s-a născut în 1888 ş în scurta sa viaţă a realizat numeroase descoperiri importante în domeniul medicinei. Povestea omului de ştiinţă a început în 1922, atunci când s-a apucat să cerceteze cancerul în speranţa de a descoperi un leac.

Zece ani mai târziu, în 1932, specialistul american a reuşit să izoleze un microorganism care are legătură cu cancerul, cunoscut sub numele de virusul VX. Imediat după aceasta realizare, specialistul a reuşit să dezvolte un prototip de microscop universal, cu o putere de mărire de circa 60.000 de ori. Apoi, folosindu-se de o frecvenţă naturală a luminii a reuşit să distrugă organismele cancerigene fără să rănească ţesutul adiacent. Acest proces a fost numit „Mortal Oscillatory Rate” şi astfel cancerul îşi găsise leacul.

Rife şi-a testat descoperirea pe mai mulţi bolnavi de cancer şi pe toţi i-a vindecat într-un timp foarte scurt şi fără efecte adverse. Se spune că în 1934, 16 pacienţi bolnavi de cancer au fost vindecaţi complet în doar şase săptămâni.

La scurt timp după această realizare, în loc ca descoperirea lui Rife să fie făcută publică şi implementată în toate clinicile din lume, povestea a luat o întorsătură dramatică. Rife a fost otrăvit şi toate documentele sale au dispărut fără ca nimeni să nu le mai găsească niciodată.

Citeşte şi Simptomul de cancer de sân care i-a salvat viaţa unei femei. Povestea a devenit VIRALĂ

Povestea a fost dată uitării până în 1980, când Barry Lynes a publicat o carte prin care explica procedeul folosit de Rife pentru vindecarea cancerului. Asociaţia Medicală Americană a respins acest procedeu şi această carte este una conspiraţionistă, prin care se încearcă destabilizarea tratamentelor împotriva cancerului.

În consecinţă, munca lui Rife sau a altor specialişti, care descoperă anumite tratamente ale celor mai cumplite boli de pe Terra, este pusă sub semnul conspiraţiilor şi de fiecare dată nu este recunoscută pe plan mondial.