Un chinez a şocat lumea medicală. Yu şi-a extirpat singur tumorile canceroase din gură

Yu Yifei , un chinez de 41 de ani, avea toată cavitatea bucală plină de tumori canceroase. Bărbatul nu mai putea să îşi plătească tratamentul cu chimioterapie şi nici operaţia propriu-zisă de extirpare a tumorilor. Astfel s-a hotărât să se opereze singur. 

26 iun. 2015, 19:10

Bărbatul fusese diagnosticat cu tumori maligne şi urmase tratament până în martie, când nu a mai avut bani ca să-l continue. Până în mai, gura lui Yu Yifei se umpluse de tumori, iar bărbatul nu avea nicio alternativă să le înlăture.

Gândindu-se că nu mai are ce pierde, Yu şi-a luat până la urmă inima-n dinţi şi s-a hotărât să se opereze singur. Şi-a ales camera de baie ca „sală de operaţie” şi a luat cu el mai multe ustensile chirurgicale şi o lanternă puternică, dezinfectant şi pansamente sterile, apoi s-a aşezat în faţa oglinzii începând să se opereze singur, scrie dailymail.co.uk. 

Citeşte şi Vaccinul anti-cancer – o şansă uluitoare pentru sănătatea planetei

A reuşit să îşi smulgă astfel toate ţesuturile bolnave, iar această operaţie a repetat-o de încă nouă ori.

Bărbatul a vrut să fie fotografiat în aceste etape, pentru a putea demonstra că el singur şi-a scos tumorile, fără niciun ajutor medical. Fiecare operaţie de extirpare a ţesuturilor canceroase a durat câte o jumătate de oră.