Un chirurg plastician i-a schimbat înfăţişarea propriei soţii. Iată cum arată acum femeia

Un chirurg plastician s-a căsătorit cu o femeie frumoasă. Apoi i-a schimbat înfățișarea din cap până în picioare. Femeia arată acum senzaţional.

11 oct. 2017, 17:33
Un chirurg plastician i-a schimbat înfăţişarea propriei soţii. Iată cum arată acum femeia

Phillip Craft, un chirurg plastician din Statele Unite, a cunoscut-o pe Anna în 1995, pe când își făcea rezidențiatul. Femeia era model de meserie, iar el a fost atras pe loc de frumusețea ei. S-au căsătorit la scurt timp și el i-a propus de mai multe ori să-i facă diverse intervenții estetice, însă Anna a refuzat de fiecare dată.

Asta până în 2005, când femeia a născut al doilea copil și a început să fie nemulțumită de corpul ei. Ea lucra la clinica soțului, care devenise deja chirurg plastician, și a observat că printre clientele lui se numărau femei de peste 50 de ani cu trupuri de invidiat, scrie unica.ro.

Până la urmă, Anna a decis că trebuie să facă ceva în legătură cu aspectul ei fizic. Avea 30 de ani când a început operațiile, iar cu timpul, Phillip a schimbat multe lucruri la soția lui. În ultimii 11 ani i-a făcut liposucții, i-a pus implanturi în sâni și fese, i-a îndepărtat excesul de piele de pe burtă și i-a făcut injecții cu Botox.