Un client nemulţumit a dat foc unei case de schimb valutar. Angajatele erau înăuntru

Un client nemulţumit a dat foc unei case de schimb valutar din Ploieşti. Potrivit reprezentanţilor ISU Prahova, angajatele erau înăuntru. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

22 dec. 2020, 13:51
Un client nemulţumit a dat foc unei case de schimb valutar. Angajatele erau înăuntru

Un client nemulţumit a dat foc unei case de schimb valutar. S-a întâmplat în Ploieşti. Bărbatul a aruncat cu motorină pe geamuri, apoi a dat foc.

Potrivit reprezentanţii ISU Prahova, în interiorul casei de schimb valutar erau două femei. Din fericire, acestea nu au fost rănite.

Citeşte şi Biserică din Neamţ, distrusă de un incendiu. Focul ar fi pornit de la o lumânare

Un client nemulţumit a dat foc unei case de schimb valutar. Poliţia a deschis anchetă

Două echipaje de stingere şi unul SMURD s-au deplasat la faţa locului.

„La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul era stins. Se pare că este o acţiune intenţionată, un bărbat a aruncat cu motorină pe geamurile unei case de schimb valutar. În interior erau două femei, dar nu sunt rănite”, au precizat reprezentanţii ISU Prahova.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

„Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că are loc un incendiu la o casă de schimb valutar din municipiul Ploieşti. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, stabilind că cele sesizate se confirmă, efectuând cercetări pentru stabilirea situaţie de fapt, identificării autorului şi tragerii la răspundere penală a autorului.

Din primele date a rezultat faptul că o persoană nemulţumită ar fi aruncat cu o sticlă ce conţinea lichid inflamabil şi ar fi aprins cu o brichetă conţinutul, după care a fugit”, anunţă IPJ Prahova.


loading...
Partenerii noștri