Un comandant de navă a fost găsit mort în Dunăre

Comandantul unei nave a fost găsit mort în Dunăre, vineri, la trei zile după ce dispăruse de pe vasul pe care îl conducea, potrivit viata-libera.ro. Pavel Motoc, de 57 de ani, din Brăila, nu mai fusese văzut de echipajul navei tanc "Brazi" pe care o comanda, de miercuri.

31 aug. 2013, 10:24
Un comandant de navă a fost găsit mort în Dunăre

Misterul dispariţiei ofiţerului a fost elucidat, vineri, când o persoană a văzut un cadavru plutind în aval de nava „Brazi”, ancorată în zona teminalului Unicom Oil. Poliţiştii Secţiei Regionale a Poliţiei Transporturi Galaţi, criminalişti şi un medic legist s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, reuşind să scoată trupul neînsufleţit la mal.

„Cadavrul a fost identificat în prezenţa soţiei şi a fiului. Nu sunt suspiciuni de violenţe, necropsia, care va fi efectuată cel mai probabil sâmbătă, urmând să lămurească circumstanţele în care s-a produs decesul”, a precizat comisarul şef Petrică Hahui, şeful Secţiei Regionale a Poliţiei Transporturi Galaţi.

Surse din cadrul anchetei afirmă că ofiţerul, cu o vastă experienţă, s-ar fi aruncat intenţionat în Dunăre. Suspiciunile sunt întărite şi de faptul că ofiţerul era vizat de unele controale privind gestiunea la carburanţi.