Un concurent de la EXATLON face dezvăluiri-bombă despre Radu Mazăre. „Eu i-am ridicat hotelul din Madagascar” FOTO

Călin Șerban, un fost concurent de la Exatlon, a dezvăluit că el a fost cel care a ridicat de la zero hotelul lui Radu Mazăre din Madagascar în urmă cu câțiva ani.

06 mart. 2019, 16:30
Un concurent de la EXATLON face dezvăluiri-bombă despre Radu Mazăre. „Eu i-am ridicat hotelul din Madagascar” FOTO

Călin Șerban a venit cu o serie de imagini și explicații incredibile despre colaborarea cu fostul primar al Constanței, aflat în prezent în continuare în Madagascar. Faimosul de la Exatlonul din sezonul 3 are o poveste extrem de interesantă cu privire la fostul primar PSD al oraşului Constanţa, controversatul Radu Mazăre. Tânărul, devenit vedetă în emisiunea de la Kanal D, a devenit primul instructor român de kite-surfing, iar aşa a ajuns să-l cunoască pe Radu Mazăre, un împătimit al acestui sport, care i-a propus să intre cu el în „afacerea Madagascar”.

„În 2001 m-am întâlnit pe plajă cu încă un român, Ovidiu Bănuţă, plus încă un tip, Dorin… şi ei aveau zmeie, dar nu ştiau să se dea. Eu măcar luasem nişte cursuri, încercam să urc în vânt. L-am cunoscut şi pe Tache Iulian care pe vremea aceea vindea echipament sportiv de iarnă. Prin 2003 ne-am decis să începem ceva împreună. El a luat plaja H2O, a cesionat-o de la Apele Române şi a deschis un băruleţ micuţ. Am decis să facem kite. Atunci l-am cunoscut pe Radu Mazăre. În timp am devenit foarte bun prieten cu el”, a povestit Călin Șerban pentru WOWbiz!.

„Între 2005 şi 2007, Radu Mazăre a venit la kite extrem de des, el fiind şi primar în acea perioadă. Într-unul din ani mi-a zis: bă, chelule, că aşa îmi zicea, vreau să-mi cumpăr o insulă sau să iau nişte teren pe o insulă şi să te fac manager de insulă. Da, frate, se aprobă, nici o problemă… Mă bag. Iniţial a vrut în Papua Noua Guinee sau în altă zonă, să-şi facă el o şcoală de kite sau ceva de genul ăsta, unde să meargă să se dea cu kite-ul. El călătorea foarte mult: Brazilia, Egipt, Turcia, astea sunt locaţii unde am fost şi eu cu el. Eu mergeam cu el la kite. Luam zone unde era mai ieftin: în Hurghada, la 5 stele, all inclusive, două săptămâni era ceva de genul 6-700 euro de persoană maxim, cu avion cu tot. Stăteam în hotel de 5 stele şi ne dădeam toată ziua cu kite-ul”, a mai spus concurentul de la Exatlon.

Radu Mazăre, fugit în Madagascar, condamnat la 9 ani de închisoare. Cum poate fi adus în ţară fostul primar al Constanţei

Întrebat cum de Radu Mazăre a ales insula din coasta de est a Africii, Călin Şerban a răspuns: „El a vrut ulterior în Madagascar… Era treaba lui cum face rost de sponsori sau de bani, nu m-a interesat niciodată de la cine a luat împrumut. El aşa mi-a zis, că a luat împrumut şi că trebuie să-i dea înapoi. Apoi mi-a zis: vrei să mergi să faci asta? Da, gata, merg… Prin 2012 parcă am fost împreună acolo, ne-am dat cu kite-ul, am văzut terenul… nu era nimic acolo. În Madagascar a trebuit s-o iau de la zero, am înfiinţat o firmă, am luat-o de la zero. Terenul a fost luat în concesiune de un român de acolo, pe jumătate malgaş. Nu poţi să cumperi teren dacă nu eşti de acolo. Apoi am luat oameni să defrişăm terenul, am băgat buldozer să-l terasez şi să-l amenajez, am căutat firmă care să aducă curent – până la urmă am făcut panouri fotovoltaice, am căutat apă – a trebuit să facem 4-5 puţuri să dăm de apă dulce. Practic, am ridicat resortul din Madagascar singur, de la zero. Mi-am luat chirie acolo, sunt rezident în Madagascar. Eu am stat acolo până la deschiderea propriu-zisă. La un moment am devenit asociat, având 3% din întreaga afacere”.