Un concurent „MasterChef” se iubeşte cu o concurentă „TopChef”

Alex Cîrţu, concurent "MasterChef" şi Alexandra Leon, concurentă "TopChef", formează un cuplu de mai bine de un an.

05 nov. 2013, 07:41

Povestea de dragoste dintre Alex Cîrţu (26 de ani) şi Alexandra Leon (26 de ani) pare desprinsă din filme. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun, iar după o săptămână de discuţii pe Internet s-au şi văzut.

„Vorbisem pe Facebook cu ea cam o săptămână, dar prima dată am văzut-o la un eveniment culinar, unde a venit să mă cunoască. Două zile mai târziu, am ieşit la o plimbare şi am aflat că avem foarte multe lucruri în comun”, a declarat Alex, pentru click.ro.

De zece luni locuiesc sub acelaşi acoperiş şi, în plus, gătesc împreună la „Hot”, studioul de gătit pe care Alex l-a deschis alături de Petru Buiuca (primul câştigător „MasterChef” în România) şi Mehrzad Moghazehi într-un mall din Capitală.

„La un moment dat am fost despărţiţi câteva luni, dar asta ne-a ajutat să înţelegem că nu putem trăi unul fără celălalt. Ne-am împăcat în ianuarie anul acesta şi de atunci locuim împreună. Ca iubită, Alexandra este tot ce mi-aş putea dori, iar pentru studioul nostru este tot ceea ce ne trebuie. Ea e echilibrul meu”, a mărturisit Alex.

CITEŞTE ŞI Află ce vedete se întrec de astăzi la „MasterChef – Proba celebrităţii”