Un consilier local din Botoşani, ameninţat cu publicarea unor imagini compromiţătoare cu el

Un consilier local dintr-o comună a judeţului Botoşani a fost şantajat de un tânăr care a intrat în posesia unor imagini cu el în timp ce întreţinea relaxii sexuale cu amanta.

19 iul. 2016, 06:00
Un consilier local din Botoşani, ameninţat cu publicarea unor imagini compromiţătoare cu el

Consilierul local avusese o aventură cu o femeie din aceeaşi localitate care era, la rândul ei, căsătorită, iar soţul acesteia i-a povestit despre întâmplare unui prieten. Acesta din urmă a făcut rost de numărul consilierului local şi l-a sunat spunându-i să îi dea 5.000 de lei pentru a nu face publice pe internet imaginile compromiţătoare.

Pe fir a intrat şi un alt prieten al şantajistului, Alexandru A., care a început şi el să apeleze consilierul local şi să îi ceară bani. Alesul local s-a dus la Poliţie şi oamenii legii au organizat un flagrant, înscripţionând nouă bancnote de 100 de lei. Întâlnirea între victimă şi persoana care îl şantaja.

Tânărul a venit cu un taxi şi a luat bani dându-i în schimb consilierului un CD. La scurt timp, a fost oprit de poliţişti, care au găsit asupra sa banii. Tânărul a fost audiat de politisti, si-a recunoscut fapta şi a spus că a fost instigat de un prieten să o comită.