Un CONTROLOR de TRAFIC AERIAN din Constanţa, DEALER de DROGURI în timpul liber, arestat de procurorii DIICOT

Un controlor de trafic aerian din Constanţa a fost arestat pentru trafic de droguri după ce a fost prins cu cannabis și ecstasy.

05 ian. 2015, 07:02
Un CONTROLOR de TRAFIC AERIAN din Constanţa, DEALER de DROGURI în timpul liber, arestat de procurorii DIICOT

Octavian Manafu, controlor de trafic la Romatsa Constanța și fiul al fostului director al Aeroportului Mihail Kogălniceanu, Ionel Manafu, a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri de mare risc. Alături de acesta mai sunt cercetate trei persoane, Dumitrescu Stelea, Vîrlan Cristian Dumitru şi Matei Robert, cu vârste cuprinse între 22 și 27 de ani, potrivit România TV.

Tânărul avea o adevărată reţea care alimenta cluburile de fiţe de pe litoral. Astfel, el făcea rost de droguri, iar trei prieteni de-ai lui, barmani, distribuiau substanţele interzise în cluburi.

Primii doi sunt și ei în arest, în timp ce al treilea este cercetat în stare de arest la domiciliu. Tinerii au ajuns după gratii după ce procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa au desfăşurat mai multe activităţi în cadrul unei acţiuni pe linia combaterii traficului de droguri de risc şi de mare risc.

Citeşte şi Cine este poliţistul arestat pentru trafic de droguri. El coordona o reţea de traficanţi

Procurorii DIICOT au dispus măsura preventivă a reţinerii faţă de cei patru, iar Tribunalul Constanţa a luat, la sfârșitul anului trecut, măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că inculpaţii în perioada 2012–2014, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, au comercializat pe raza judeţului Constanţa, preponderent în cluburi, diferite cantităţi de droguri de risc (cannabis) şi de mare risc (ecstasy). De asemenea, cu privire la doi dintre inculpaţi există suspiciunea că şi-au pus locuinţele la dispoziţie pentru consumul de droguri. Cu ocazia percheziţiilor efectuate în cauză au fost găsite şi ridicate diferite cantităţi de droguri, precum şi dispozitive pentru mărunţirea şi cântărirea drogurilor„, au precizat procurorii DIICOT.