Un copil a căzut din telescaun la Poiana Braşov. Unde a fost găsit de salvamontişti

Un accident teribil a avut loc, miercuri după amiază, în staţiunea Poiana Braşov. Un copil în vârstă de şase ani a căzut din telescaun, iar salvamontiştii nu l-au găsit în locul în care micuţul a căzut.

12 ian. 2022, 16:55
Un copil a căzut din telescaun la Poiana Braşov. Unde a fost găsit de salvamontişti

Un copil căzut din telescaun la Poiana Braşov a fost recuperat de salvamontişti nu din locul în care a căzut, ci… de la staţia de îmbarcare a instalaţiei pe cablu.

Copil căzut din telescaun la Poiana Braşov, după ce acesta s-a precipitat în instalaţie

Din primele informaţii, căderea s-a produs din pricina faptului că acesta s-a precipitat în telescaun. Nefiind rănit grav, copilul s-a ridicat şi s-a dus pe picioarele lui la punctul de plecare a telescaunului. Din primele investigaţii, acesta a suferit un traumatism minor la un picior.

Citeste si Loialitate fără margini. Câinele erou și-a salvat de la moarte stăpânul accidentat pe munte, acoperindu-l cu trupul său timp de 13 ore. „Blănosul ăsta e un miracol”

Apelul a venit prin Dispeceratul National Salvamont, in jurul orei 15, cu privire la un copil care a cazut din telescaun, intre pilonii 1 si 2, de la o inaltime de aproximativ 5 m. Dupa cadere, copilul in varsta de 6 ani s-a deplasat singur pana la statia inferioara, unde a fost gasit de salvamontisti.

Dupa examenul medical s-a constatat un traumatism minor la nivelul unui membru inferior, urmand sa fie transportat in statiune, unde au fost asteptati apartinatorii, in vederea luarii deciziei de transport catre unitatea spitaliceasca„, au precizat reprezentanţii Salvamont Braşov.

Citeste si Sinaia, Azuga şi încă două comune de pe Vale Prahovei, în scenariul roşu. De când se aplică restricţiile