Un copil de 11 ani, rănit grav de o maşină în timp ce fugea după o minge

Un copil de 11 ani din Baia Mare se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost grav rănit de o maşină, potrivit actualmm.ro. Băiatul se juca fotbal împreună cu nişte prieteni. Mingea a ajuns în stradă, iar el a fugit după ea. Un şofer nu l-a observat pe copil şi l-a lovit în plin.

18 nov. 2013, 07:58
Un copil de 11 ani, rănit grav de o maşină în timp ce fugea după o minge

Copilul juca fotbal în faţa blocului cu mai mulţi băieţi. Mingea a sărit în stradă, iar copilul a fugit după ea şi a fost lovit în plin de o maşină. Părinţii au aflat de la vecini ce s-a întâmplat.

Şoferul a spus că nu l-a observat pe băiatul care i-a sărit în faţă. „Copilul a sărit după minge şi s-a întâmplat necazul. A fugit după minge. A intrat în faţa maşinii”, a declarat şoferul.

Medicii de la SMURD l-au dus pe băiat, de urgenţă, la spital. „La sosirea echipajului SMURD, pacientul prezenta leziuni severe, în special craniene. Acesta a fost motivul pentru care s-a acordat asistenţă medicală de urgenţă şi a fost adus urgent la UPU Baia Mare”, a declarat medicul SMURD, Alin Suciu.

Poliţiştii au deschis o anchetă. „Un minor în vârstă de 11 ani, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. Conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a spus Claudiu Indre, de la Biroul Rutier Baia Mare.

Pe numele şoferului s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

CITEŞTE ŞI: Accident GRAV în Capitală. O maşină s-a răsturnat. Două femei au fost rănite