Un copil de 14 ani, vicecampion la karate, a dispărut de acasă

Dispariţie suspectă a unui copil campion. Ciprian are 14 ani şi e din Târgovişte. Băiatul a luat 500 de lire din casă, şi-a şters toate documentele din calculator şi nu s-a mai întors. Părinţii îl caută încontinuu şi sunt disperaţi, mai ales că Ciprian e un băiat cuminte, vicecampion naţional la karate.

23 mai 2014, 13:45
Un copil de 14 ani, vicecampion la karate, a dispărut de acasă

Ciprian Verdes a plecat, joi, spre scoala, ca in orice zi obisnuita, dar nu a mai ajuns in clasa. Din pacate, nu s-a mai intors nici acasa. Nimeni nu mai stie nimic de el, iar parintii sunt disperati si se gandesc la ce este mai rau. Au alertat politia si bat zi si noapte strazile orasului Targoviste, sperand ca vor afla ceva despre el. Ciprian a plecat de acasa si cu o suma de bani, scrie mditv.ro.

Baiatul si-a luat ramas bun de la mama lui, dar fara sa ii dea ceva de banuit. Parintii si-au dat seama ca nu a ajuns la scoala abia cand i-a anuntat dirigentele baiatului.

Cand a plecat de acasa, Ciprian si-a luat cu el cartea de identitate, telefonul mobil pe care l-a primit cadou de la tatal sau, dar si o suma de bani: 500 de lire. Inexplicabil insa, si-a sters din computer toate pozele si documentele, chiar si contul de pe reteaua de socializare.

Disperata, mama lui povesteste cu lacrimi ca este un copil cuminte, care nu i-a adus niciodata probleme. Nu intelege ce s-a putut intampla cu Ciprian.

Ciprian este pasionat de karate. Antrenorul lui spune ca este un sportiv muncitor si ambitios. A obtinut numeroase rezultate la concursurile la care a participat, dar cel mai important este locul doi pe tara la kumite, minicadeti. Luna viitoare trebuia sa participe la Cupa Romaniei.

Baiatul are urmatoarele semnalmente: 1,72 m inaltime, 51 de kilograme, ochi caprui, par saten, ondulat, fata ovala. La data disparitiei, purta o geaca de culoare neagra, blugi si o pereche de adidasi de culoare alba. Toti cei care pot furniza vreo informatie despre Ciprian sunt rugati sa sune la numarul de urgenta 112 sau sa anunte la cea mai apropiata unitate de politie.

Acum câteva zile, şi un băiat de 16 ani din Focşani a dispărut de acasă: Zaha, campion naţional la TIR.

Citeşte şi Imagini SFÂŞIETOARE cu părinţii băiatului dispărut de 4 zile. Aceştia îl imploră să revină acasă VIDEO