Greu de imaginat. Reacţie EXTREMĂ a unei femei, după ce IUBITUL s-a despărţit de ea VIDEO

Un video inedit arată reacţia incredibilă avută de o femeie din Noua Zeelandă după ce a aflat că iubitul ei vrea să se despartă de ea. Astfel, nu numai că l-a călcat pe bărbat de două ori cu maşina dar apoi s-a aruncat cu ea în apă, fiind salvată de un canotor care se afla în momentul respectiv pe râu. Ulterior, tânăra a fost dusă la spital şi supusă unui control psihiatric. Întreg incidentul a fost filmat de un copil de 15 ani.

18 nov. 2013, 20:34
Greu de imaginat. Reacţie EXTREMĂ a unei femei, după ce IUBITUL s-a despărţit de ea VIDEO

Mai multe persoane au fost martore incidentului, însă nu le-a venit să creadă că femeia l-a călcat intenţionat pe bărbat până nu au văzut că după prima lovitură aceasta a dat maşina înapoi şi a mai încercat să îl calce odată, potrivit Liveleak.

Citeşte şi GESTUL care A ŞOCAT Facebook-ul! Cum a reacţionat o femeie după ce un bărbat i-a spus că e GRASĂ

Incidentul a avut loc în cursul zilei de luni, în jurul orei 11.55, atunci când Kanj Patel, un tânăr de doar 15 ani, a auzit doi oameni certându-se în faţa magazinului deţinut de părinţii lui. După ce bărbatul i-a spus femeii că se desparte de ea, aceasta s-a urcat în maşină şi a trecut peste el.

Mai mult, copilul a scos o cameră de filmat din dulap şi a filmat tot incidentul, cu toate că pe filmare data inscripţionată este greşită. Mai mulţi trecători au încercat să ajute victima şi să o oprească pe femeie, însă aceasta a plecat în trombă de la faţa accidentului şi apoi a intrat cu maşina într-un râu, după ce s-a aruncat de pe o stâncă direct în apă.

Citeşte şi Cea mai geloasă femeie din lume: Cum îşi verifică o femeie iubitul ÎN FIECARE ZI FOTO

Bărbatul a fost dus de urgenţă la spital, cu răni multiple, printre care tăieturi pe mâni şi pe picioare, alături de un cap spart, în timp ce fosta lui iubită a fost salvată de un canotor care se plimba pe râu în timp ce femeia plonja cu maşina. Ea a fost dusă de asemenea la spital cu răni minore, fiind supusă unui control psihiatric. Ancheta se află în desfăşurare şi femeia urmează să fie pedepsită pentru gesturile sale şocante.