Un copil de 4 ani, dispărut de acasă, căutat de zeci de jandarmi

Alertă maximă, în noaptea de duminică spre luni, în Argeş. Un băieţel de 4 ani din Ştefăneşti a fost dat dispărut de familie. A fost căutat ore în şir de bunici, însă fără niciun rezultat. Speriaţi, oamenii au sunat la 112, iar peste 40 de poliţişti şi jandarmi s-au mobilizat. Băiatul a fost găsit în cele din urmă dormind lângă un copac.

13 ian. 2014, 06:40
Un copil de 4 ani, dispărut de acasă, căutat de zeci de jandarmi

Băiatul de 4 ani s-a îndepărtat de casă fără să îşi dea seama, în timp ce se juca. Speriaţi că nu se mai întoarce, bunicii împreună cu vecinii l-au căutat ore în şir. În cele din urmă au sunat la 112, iar peste 40 de jandarmi şi poliţişti au pornit în căutarea lui, potrivit România TV.

Băiatul a fost găsit la cinci kilometri distanţă de casă, dormind lângă un copac. „L-am găsit tocmai prin pădure. Era pe poiana, lungit acolo”, a spus bunicul băiatului.

Copilul a fost dus de urgenţă la spital, deshidratat şi într-o uşoară stare de hipotermie. Băiatul este în stare stabilă, însă va mai rămâne în spital pentru supraveghere. El şi sora sa mai mare sunt crescuţi de bunici, după ce mama lor a murit la câteva luni după naşterea băiatului.

CITEŞTE ŞI: Copil de un an şi 11 luni, dat dispărut de bunică, găsit într-o căruţă