Un copil de 4 ani a scăpat ca prin MINUNE, după ce a căzut de la etajul trei al unui bloc

Un copil de patru ani a căzut de la etajul trei al unui bloc şi a scăpat aproape fără nicio zgârietură. Incidentul s-a petrecut într-o fracţiune de secundă, chiar sub ochii tatălui micuţului.

13 mart. 2014, 06:32
Un copil de 4 ani a scăpat ca prin MINUNE, după ce a căzut de la etajul trei al unui bloc

Copilul a fost preluat de un echipaj SMURD și a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare, însă starea lui de sănătate este bună, potrivit emaramures.ro.

Copilul de 4 ani era în aceeași încăpere cu tatăl său, care îl îmbrăca pe fratele micuțului. Pentru că plângea de dorul mamei sale care a plecat la serviciu, micuțul a urcat pe un scaun care era lângă un geam. S-a aplecat peste balustrada de la geam, iar copilul a căzut în gol.

Marele său noroc a fost că a căzut pe plafonul unui magazin situat la etajul I al blocului, care era izolat cu polistiren. Copilul nu a suferit leziuni grave și a fost preluat de un echipaj SMURD pentru a fi prezentat medicilor de la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare pentru investigații suplimentare.

„Era cu tatăl său acasă, îi îmbrăca să îi ducă la grădiniță pe amândoi. Numai am auzit gălăgie pe scară și m-am întrebat ce s-a întâmplat. Atâta noroc a avut, că a căzut pe plafon, aici la etajul I și e foarte bine izolat. E un copil extraordinar și are părinți și bunici foarte buni”, a declarat o femeie care locuiește în blocul respectiv.