Un copil de 7 ani ţine în mâini capul retezat al unui soldat sirian: „Ăsta-i băiatul meu!” FOTO

Un australian care luptă pentru grupul militant Isis a postat o imagine pe internet în care fiul său ține capul retezat al unui soldat sirian. Bărbatul a postat şi comentariul "Ăsta-i băiatul meu", în dreptul fotografiei.

11 aug. 2014, 16:29
Un copil de 7 ani ţine în mâini capul retezat al unui soldat sirian: „Ăsta-i băiatul meu!” FOTO

Un băiat în vârstă de şapte ani a fost fotografiat ţinând capul retezat al unui soldat sirian – spre mândria tatălui său, care a postat fotografia macabră pe internet, potrivit Metro.co.uk.

Fotografia îl arată pe fiul teroristului Khaled Sharrouf. Imaginea, realizată în nordul orașului sirian Raqqa, „capitala” auto-declaratului Califat islamic al organizaţiei teroriste Isis, a fost postată pe Twitter de către Sharrouf, cu comentariul: „Ăsta e băiatul meu!”.

Sharrouf, în vârstă de 33 de ani, este unul dintre cei mai căutați terorişti din Australia și un criminal de război.

Sharrouf a fost printre cei nouă bărbați musulmani acuzați în 2007 de prelucrare de materiale pentru fabricarea bombelor și plănuirea unor atacuri teroriste în Sydney și Melbourne, cele mai mari orașe din Australia.

El a pledat vinovat pentru infracțiuni de terorism și a fost condamnat în 2009 la patru ani de închisoare, dar anul trecut a folosit pașaportul fratelui său şi a părăsit Australia împreună cu soția sa și cei trei fii pentru a lupta în Siria și Irak.