ACCIDENT GRAV. Un copil de 8 ani a MURIT. Şoferul, la un pas de a fi LINŞAT VIDEO

Un şofer a accidentat un copil de 8 ani care traversase neregulamentar şi l-a omorât pe loc.

14 aug. 2014, 05:47
ACCIDENT GRAV. Un copil de 8 ani a MURIT. Şoferul, la un pas de a fi LINŞAT VIDEO

La faţa locului s-au adunat sute de ţigani, printre care şi rude ale băieţelului, care au fost la un pas să-l linşeze pe conducătorul auto. De frică, şoferul s-a baricadat în maşină şi nu a mai coborât până la venirea poliţiei, potrivit România TV.

Citeşte şi ŞOCANT: Un copil de 10 ani şi-a ucis surioara cu bolidul părinţilor

Accidentul a avut loc într-un sat din comuna Cetăţeni, judeţul Argeş. Un copil de 8 ani a traversat strada în fugă printr-un loc nepermis şi a fost lovit în plin de şoferul unui autoturism de teren, în vârstă de 27 de ani.

Medicii sosiţi la faţa locului nu au putut decât să constate decesul copilului. Peste 200 de ţigani din sat s-au strâns la locul accidentului. Furioşi, oamenii s-au năpustit asupra şoferului.

Furia localnicilor a fost de nestăpânit. De teamă, conducătorul auto s-a încuiat în maşină şi a aşteptat sosirea poliţiei. De-abia când au venit agenţii, şoferul a avut curaj să coboare din maşină.

Echipajul de poliţie a fost nevoit să ceară ajutor la mai multe secţii din nordul judeţului, precum şi jandarmilor montani. Scandalul s-a terminat târziu în noapte. Şoferul a fost dus la secţia de poliţie pentru audieri.

Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.