Un copil de un an şi patru luni a murit după ce s-a înecat cu un balon

Tragedie fără margini într-o familie din Hănțeșt, judeţul Suceava. Un copil de 1 an și 4 luni a murit după ce s-a înecat cu un balon. Părinții au reuşit să-i scoată doar o bucată. O altă bucată din balon i-a rămas blocată în gât. În ciuda eforturilor

22 nov. 2021, 13:03
Un copil de un an şi patru luni a murit după ce s-a înecat cu un balon

Un copil de un an şi patru luni a murit după ce s-a înecat cu un balon. Părinții au reușit să-i scoată doar o parte din balon pentru că acesta s-a rupt, iar capătul a rămas blocat în gâtul micuțului. Ulterior, părinții au fugit cu copilul la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean Suceava.

Citeşte şi: Accident înfiorător în Bacău. Doi copii, printre care un bebeluş de o lună, au murit împreună cu tatăl lor

Micuțul a intrat în stop cardio-respirator, a fost resuscitat, iar după ce a fost stabilizat s-a luat decizia transferului către Spitalul de Copii ”Sf. Maria” din Iași. Din nefericire, inima copilașului nu a rezistat în timpul transportului și el a suferit al doilea stop cardio-respirator, dar în ciuda repetatelor manevre de resuscitare, nu s-a mai putut face nimic și a fost declarat decesul, potrivit obiectivdesuceava.ro.

După tragedie, părinții au povestit că totul s-a întâmplat în timp copilul de un an şi patru luni se juca cu frații săi mai mari. Mama, însărcinată în luna a opta, nu era în cameră cu micuții, iar tatăl trebăluia prin curte.

Citeşte şi: Carmen Bejan, criminala de la Medicină, care a tranşat un bărbat, propusă pentru eliberarea condiţionată. Au trecut 12 ani de când a comis oribila faptă