Incident la Dej: Copil de 12 ani, LOVIT cu parul în cap pentru o glumă făcută profesoarei de engleză

Un băiat de 12 ani, din Dej, a fost lovit luni seară cu un par în cap, pentru că a sunat de mai multe ori, în glumă, la interfonul profesoarei lui de engleză. Elevul a fost lovit chiar de fiul profesoarei şi a ajuns în stare de inconştienţă la spital.

19 feb. 2013, 06:43
Incident la Dej: Copil de 12 ani, LOVIT cu parul în cap pentru o glumă făcută profesoarei de engleză

Un băiat în vârstă de 12 ani, din Dej, a ajuns luni seară la spital după ce a fost lovit cu un păr în cap. Conform ziarului Dejeanul, băiatul, împreună cu mai mulţi prieteni, au sunat în glumă de mai multe ori la interfonul profesoarei lor de engleză.

Fiul profesoarei, în vârsta de 30 de ani a coborât nervos, l-a prins pe copil şi i-a dat cu un par în cap. Speriaţi, ceilalţi copiii au sunat la 112, iar la faţa locului s-a deplasat o ambulanţă care l-a transportat pe băiat la Spitalul Municipal din Dej. Medicii spun că baiatul a suferit un traumatism cranian, cu pierderea stării de conştienţă.

Cel acuzat de lovire, fiul profesoarei de engleză, neagă însă incidentul. „Copiii ăştia de la mama de la şcoală au tot terorizat populaţia, au tot sunat de la interfon, de 10-20 de ori. Noi nu am avut treabă cu băiatul„, a declarat acesta, pentru România TV.