CRIMĂ urmată de SINUCIDERE într-o familie din Hunedoara. Copilul de 4 ani a fost martor la tragedie

O crimă oribilă s-a petrecut sâmbătă dimineaţa, în casa unei familii din Hunedoara. Un copil de patru ani şi-a găsit mama înjunghiată şi tatăl spânzurat. Crima s-a petrecut în faţa băiatului care a ieşit apoi, plin de sânge pe casa scării, şi a anunţat o vecină despre cele petrecute.

06 apr. 2013, 07:02
CRIMĂ urmată de SINUCIDERE într-o familie din Hunedoara. Copilul de 4 ani a fost martor la tragedie

Sâmbătă dimineaţa, puţin după ora 9.00, copilul a ieşit din apartament pe casa scării si a anunţat o vecină că tatăl său (35 de ani ) a omorât-o pe mama lui (32 de ani). Femeia a sunat la 112 şi a alertat poliţia. La faţa locului a fost trimisă o echipă ce anchetatori pentru a face cercetări şi a vedea în ce împrejurări s-au petrecut faptele sesizate de către copil.

Anchetatorii au găsit-o pe femeie moartă în bucătărie. Pe corp, aceasta avea mai multe lovituri de cuţit. Bărbatul a găsit spânzurat de ţeava de gaz, într-o altă cameră a locuinţei.

CITEŞTE ŞI: Bărbatul care şi-a înjunghiat soţia şi apoi s-a spânzurat a făcut acest lucru din gelozie

Potrivit primelor informaţii, mama băiatului se întorsese de două zile din Austria, unde fusese la muncă.

Anchetatorii presupun că este vorba despre o crimă urmată de sinucidere. „Poliţia a fost sesizată de către o femeia, în jurul orei 9.00, că un minor de patru ani şi-a găsit mama ucisă de tată. La faţa locului a fost trimisă o echipă operativă. Femeia a fost găsită moartă în bucătărie. Soţul ei, de 35 de ani, a fost găsit mort prin spânzurare de o ţeavă de gaz”, a declarat la România TV Bogdan Niţu de la IPJ Hunedoara.

„Cei doi proveneau dintr-o familie cu probleme sociale, în care bărbatul consuma băuturi alcoolice. S-ar părea că pe fondul acestor probleme şi al unui fond conflictual, s-ar fi produs aceste fapte”, a mai spus Bogdan Niţu.

Potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor, bărbatul ar fi şi prezumtivul autor al faptei de omor calificat. Cazul a fost preluat de procurorul competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Cei doi soţi mai au un băiat de 13 ani, care nu era acasă la momentul producerii faptei.