Un copil este la un pas de moarte după ce s-a electrocutat în timp ce fura cabluri din cupru

Un băiat de 13 ani s-a curentat în timp ce încerca să fure cabluri din cupru dintr-un post de transformare din Vaslui. Copilul are arsuri pe 90% din corp, iar medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele lui de supravieţuire.

19 iun. 2014, 06:52
Un copil este la un pas de moarte după ce s-a electrocutat în timp ce fura cabluri din cupru

Băiatul de 13 ani a mers împreună cu doi prieteni în curtea unei clădiri dezafectate dintr-o zona industrială. Cei trei au spart lacătul unui post de transformare pentru a fura cablurile din cupru. Nu au mai apucat însă, întrucât unul dintre adolescenţi s-a curentat, informează România TV.

Băiatul a fost dus la Spitalul de Urgenţă Vaslui, dar pentru că starea lui este extrem de gravă a fost trimis la Bucureşti cu un elicopter SMURD. Medicii sunt extrem de rezervaţi cu privire la şansele de supravieţuire.

„E în stare gravă, are arsuri de gradul III – IV, 90% din suprafaţa corpului. E intubat, nu respiră singur”, a declarat medicul de pe ambulanţă.

Copilul provine dintr-o familie săracă şi mai are acasă şase fraţi. Mama băiatului a intrat în şoc şi a leşinat când a auzit vestea.