Un copil necunoscut lasă în cutii poştale scrisori de mână cu mesaje de Paşte FOTO

O familie din Zalău, care locuiește la casă, a avut surpriza să găsească în cutia poștală o scurtă epistolă cu un mesaj emoționant de Paște, scrisă de mână, de un elev de clasa a III-a, care se recomandă simplu: "Cristian".

12 apr. 2017, 06:11

Viorica Rus, cea care a găsit inedita scrisoare, s-a declarat impresionată de inițiativă și a și postat pe pagina ei de Facebook epistola, în speranța că va inspira și alte persoane să trimită astfel de mesaje, scrise de mână.

De Paști îți doresc să fii aproape de familie, să te bucuri de lucrurile mărunte și să trăiești fiecare minut cu intensitate! P.S. Asta o poți face în fiecare zi a vieții tale! Bucură-te de viață!„, spune elevul ce a dorit să rămână anonim, semnându-se doar cu prenumele, Cristian.

Pe plicul în care se găsea scrisoarea, băiatul a adăugat un alt mesaj: „Nu trebuie să fie o zi specială ca să zâmbești!„, trecând, se asemenea: „Expeditor: Un copil fericit„.

Potrivit Vioricăi Rus, cel mai probabil, copilul a mers din casă în casă și, unde a văzut o căsuță poștală, a lăsat astfel de scrisori.

Mi-a plăcut foarte tare această scrisoare, mai ales că este scrisă de mână. M-am uitat cu atenție, însă nu avea niciun element de identificare a expeditorului. Am postat-o pentru că mi-aș dori ca astfel de inițiative să fie preluate și de alți copii„, a declarat, pentru AGERPRES, sursa citată.

Viorica Rus crede că e posibil ca elevul să fi fost ajutat de învățătoarea sa în această inițiativă.

Această scrisoare am primit-o în poștă, de la un copil de clasa a III-a și mi-a plăcut foarte tare inițiativa, într-o lume a tehnologiei. Felicitări și mulțumiri copilului și învățatoarei!„, spune destinatara, pe pagina proprie de Facebook.

Citeşte şi Scrisori pe scaunele din metrou, mesaje pentru călători