Un CORSET prea MIC pentru un BUST atât de mare. Actriţa care te va face să uiţi că AFARĂ PLOUĂ FOTO

Una dintre cele mai frumoase actriţe de televiziune din Marea Britanie a făcut senzaţie în timp ce prezenta ultima reclamă în care a apărut, venind la premiere îmbrăcată într-un corset cu câteva numere mai mici. Astfel, cu toate că era îmbrăcată, sânii tinerei au dat senzaţia că vor să evadeze.

23 mai 2013, 15:10

Helen Flanagan, una dintre cele mai sexy actriţe de televiziune din Marea Britanie a avut o apariţie extrem de senzuală la prezentarea ultimei sale campanii de salvare a animalelor, după ce a venit îmbrăcată într-un corset cu câteva numere mai mic, potrivit The Sun.

Citeşte şi S-a pozat SEXY, cu sânii acoperiţi de revista care a desemnat-o CEA MAI FRUMOASĂ femeie din Anglia

Cu toate că în reclamă apărea dezbrăcată, majoritatea presoanelor prezente au declarat că tânăra de 22 de ani este mai sexy în hainele pe care le-a ales pentru prezentare. Votată cea mai sexy femeie din Marea Britanie la începutul acestei luni, vedeta nu a vrut să îşi dezamăgească fanii.

Citeşte şi Topul FHM al celor mai sexy femei din lume: Cine se află pe primul loc GALERIE FOTO

Îmbrăcată într-un corset cu imprimeuri florale şi o pereche de blugi strâmţi, având un decolteu mai mult decât generos, femeia a făcut senzaţie în centrul Londrei.