A băgat SPAIMA în clienţi după ce i-a alergat cu LASOUL, ca în filmele cu COWBOY FOTO

Un american a fost arestat după ce a intrat de două ori cu calul într-un bar. Mai mult, el a început să trateze oamenii din jur ca pe nişte vaci, târând un client pe jos, după ce l-a prins cu ajutorul lasoului.

16 aug. 2013, 19:11

Autorităţile din oraşul american Scott au fost chemate de patronii unui local după ce Jeremy Rene Mouton, un tânăr de 26 de ani, a intrat călare în bar de două ori. Potrivit unuia dintre martori, tânărul se afla într-o stare avansată de ebrietate. Astfel, la un moment dat, el a ieşit afară, a mers la una dintre rulotele lui şi apoi s-a întors în şa.

Citeşte şi Un câine călare: Călătorie amuzantă, în ritm de trap, pe spatele unui măgar VIDEO

Calul a fost speriat de trupa care cânta în restaurantul respectiv, ieşind repede afară, cu toate că bărbatul încerca să îl mâne iar în interior. Inedit este faptul că individul nu este la prima abatere, el fiind arestat în repetate rânduri pentru deranjarea ordinii publice.

Incidentul a avut loc în cursul dimineţii de miercuri. Ulterior, s-a descoperit că tânărul a recurs şi la prinderea mai multor persoane cu lasoul. Una dintre victime a fost târâtă prin toată parcarea, după ce bărbatul l-a trântit la pământ cu ajutorul sforii din dotare.

Citeşte şi De râsul CALULUI! Un american a fost arestat pentru că a călătorit în şa, în stare de ebrietate

Oraşul Scott este locul unde începe Vestul Sălbatic, dar ceea ce a făcut el este prea mult„, a declarat unul dintre poliţiştii prezenţi la faţa locului.