Un criminal căutat de 7 ani a fost prins din întâmplare la Ploieşti FOTO

Un criminal căutat de peste şapte ani a fost prins din întâmplare. Procurorii au reţinut la Ploieşti un bărbat acuzat de trafic de droguri. Când l-au identificat, şi-au dat seama că el e românul care a torturat şi ucis un bijutier din Italia, în 2008, informează România TV.

04 mai 2015, 18:42

Giulian Dumitraşcu era căutat încă din anul 2008 atunci când a ucis, împreună cu alţi doi români, un bijutier din Italia, de la care a furat mai multe bunuri.

Acesta era dat în urmărire prin Interpol, însă a fost prins de procurorii de la DIICOT, împreună cu ofiţerii de la crimă organizată, pentru trafic de droguri. Aceştia au descoperit că bărbatul vindea droguri în Capitală, aşa că l-au reţinut, iar atunci când au început audierea au realizat faptul că este vorba despre un criminal periculos, condamnat deja în Italia şi dat în urmărire internaţională.

Giulian Dumitraşcu a comis o crimă în 2008 şi de atunci era căutat de poliţişti. De altfel, un an mai târziu, în 2009, la Brăila a fost ucis un tânăr care îi semăna criminalului, iar poliţistul este acum anchetat.

Citeşte şi Doi gigolo români au ucis un cunoscut make-up artist din Italia