Un criminal din Iaşi încearcă în fiecare an, pe aceeaşi dată, să se sinucidă, dar nu reuşeşte

Moartea se pare că nu îl vrea pe un ieşean. Din 2013, pe aceeaşi dată a fiecărui an, Vasile Olaru încearcă să-şi pună capăt zilelor, însă scapă de fiecare dată ca prin urechile anului.

01 ian. 2016, 13:37
Un criminal din Iaşi încearcă în fiecare an, pe aceeaşi dată, să se sinucidă, dar nu reuşeşte

Parca este blestemat, scrie libertatea.ro. Din 2013, când gelozia l-a transformat într-un monstru şi şi-a ucis cu sânge rece soţia, măcelărind- o chiar la locul ei de muncă, într-un coafor din campusul Tudor Vladimirescu, Vasile tot încearcă să-şi încheie socotelile cu viaţa, însă fără succes.

Citeste si Familia Elodiei, umilită de Cioacă. Poliţistul nu va plăti niciun leu despăgubire

Culmea, face acest lucru pe aceeaşi dată a fiecărui an, pe 28 decembrie, dată care l-a marcat, însă se pare că moartea nu-l vrea sub nici un chip. Orbit de furie şi gelozie, Vasile Olaru s-a dus în 2013 şi a înfipt cuţitul în trupul soţiei sale, Nina, până a lăsat-o fără suflare pe podea, iar apoi şi-a băgat singur cuţitul în inimă.

Unul dintre clienţii salonului a sunat imediat la salvare, iar medicii au reuşit să îl salveze doar pe bărbat. Un an mai târziu, pe aceeaşi dată, a înghiţit un pumn de pastile, tot fără succes, iar anul acesta şi-a repetat gestul.

El a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe de la Spitalul Sfântul Spiridon cu o plagă tăiată la gât de 15 centimetri. Bărbatul de 43 de ani care îşi ispăşeşte pedeapsa pentru omor în Penitenciarul Iaşi s-a automutilat cu un aparat de ras. „Incidentul a fost anunţat de colegii de cameră.

Deţinutul a fost dus la cabinetul medical din penitenciar, unde i s-au acordat primele îngrijiri medicale, după care s-a solicitat transferul la un spital”, a explicat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Iaşi. În plus, el a fost dus şi la Institutul de Psihiatrie Socola, pentru un control de specialitate.