Un criminal în serie a fost spitalizat în stare gravă. A ordonat uciderea unei celebre artiste

Criminalul în serie american Charles Manson, care a ordonat asasinarea actriței Sharon Tate în 1969, a fost internat într-un spital din California, după ce starea lui de sănătate a început să se agraveze, potrivit TMZ, citând o sursă care și-a păstrat anonimatul.

16 nov. 2017, 09:07
Un criminal în serie a fost spitalizat în stare gravă. A ordonat uciderea unei celebre artiste

Potrivit acelei surse, celebrul criminal în serie, care și-a tatuat pe frunte o svastică, în prezent în vârstă de 83 de ani, a fost transportat de urgență, escortat de cinci polițiști, la un spital din Bakersfield, oraș din California, în urmă cu trei zile, relatează AFP. El urmează de câțiva ani mai multe tratamente medicale.
„Situația nu se va îmbunătăți pentru el”, a dezvăluit sursa citată de TMZ.com.

Potrivit TMZ, Charles Manson a fost spitalizat și în ianuarie pentru a fi operat din cauza unor leziuni intestinale și a unei hemoragii interne, însă medicii au considerat că era mult prea slăbit pentru a rezista acelei intervenții chirurgicale și a fost trimis înapoi la închisoare.

Celebrul criminal, unul dintre cei mai cunoscuți asasini din Statele Unite, este încarcerat de peste 40 de ani. El a fost condamnat la moarte în 1971 alături de patru dintre discipolii lui, pentru asasinarea a șapte persoane, inclusiv a actriței Sharon Tate, fosta soție a regizorului Roman Polanski, care era pe atunci însărcinată în opt luni și jumătate, în august 1969. Pedepsele lor au fost ulterior comutate în închisoare pe viață, potrivit Agerpres.

Citeşte şi Este doliu în lumea filmului. O cunoscută actriţă a murit la vârsta de 44 de ani din cauza cancerului

Charles Manson a depus la sfârșitul anului 2014 o cerere prin care a solicitat permisiunea de a se căsători cu o femeie de 26 de ani, Afton Elaine Burton. Solicitarea lui a fost refuzată. Anterior, celebrul criminal a depus o nouă cerere de eliberare anticipată în 2012, însă și acea solicitare a fost respinsă. El trebuie să aștepte anul 2027 înainte de a putea să depună o nouă cerere similară.

Charles Manson a înființat în deșertul californian în anii 1960 o comunitate denumită „Manson Family”. El spunea că este reîncarnarea lui Hristos și a organizat o serie de crime pentru a provoca declanșarea unui război civil între persoanele caucaziene și persoanele de culoare, sperând că reprezentanții primei categorii rasiale vor ieși învingători.


loading...