Actorul Nelu Curcă s-a călugărit şi face profeţii despre APOCALIPSĂ: „Se apropie ANTIHRISTUL”

Mihai Coada, cel pe care toata lumea il stie ca fiind actorul care a interpretat personajul lui Nelu Curca, din serialul de comedie "La bloc", a facut o previziune absolut uluitoare despre viitor, asta dupa ce a ales o viata monahala.

13 apr. 2017, 20:50

La sfarsitul lui 2013, toata lumea a ramas uimita cand a vazut imaginile cu celebrul personaj Nelu Curca, interpretat de actorul Mihai Coada in serialul „La bloc”.

Citeşte şi Locul unic din LUME unde putem scăpa de o APOCALIPSĂ NUCLEARĂ. Se află chiar în România VIDEO

Cu barba, acesta avea aspectul unui preot, iar la scurt timp s-a lamurit si misterul. Noul look nu era creat pentru un rol anume, ci reprezenta reflectarea unei decizii ulutioare pe care acesta a luat-o in privinta viitorului sau. A vrut sa se faca preot si asta a si ajuns! 

M-am intors la Dumnezeu dintr-un pacat foarte greu

Motivul, dupa cum chiar el a marturisit intr-o revista de specialitate, a fost rodul unui vis pe care barbatul l-a avut in urma cu mai multi ani.

„Eu m-am intors la Dumnezeu dintr-un pacat foarte greu. In 1994 am facut un pacat si am simtit ca este un pacat greu. Mi-aduc aminte de un vis. Si cred ca a fost de la Dumnezeu, pentru ca in el aparea Crucea. Se facea ca a venit cineva langa mine si m-a dus in Cosmos cu o viteza uriasa. Instantaneu m-am aflat in fata unei cruci luminoase, asezata cumva orizontal, dar departe. Percepeam distanta, spatiul pana acolo. Si eu am intrebat pe cel care ma dusese: „Doamne, ce o fi dincolo?”. Si in clipa aceea m-am trezit. Visul acesta, dintr-o data, m-a cutremurat. Si Crucea, crucea aceea nu pot s-o uit…”, a povestit Mihai Coada.

Citeşte şi Arsenie Boca, despre ce se întâmplă zilele acestea. „Veţi vedea spurcăciunea peste tot, ÎN POLITICĂ, magazine”

Prevede sfarsitul lumii

Intr-o noua inregistrare aparuta pe internet, in care fostul actor apare intr-un dialog alaturi de un alt preot, face o marturisire incredibila cu privire la viitorul omenirii.

„Vrajmasul ne bate cu armele confortului. Se apropie timpul Antihristului si nu prea mai e timp de ras”, a Mihai Coada.

De asemenea, acesta a lasat sa se inteleaga ca regreta meseria pe care a ales-o.

„Nu sfatuiesc niciun tanar sa dea la teatru”, a incheiat actorul, cel care ar vrea, dupa schimarile radicale din viata sa, ca mai multi tineri sa se indrepte spre teologie.